Tilmeld dig R-18

14-08-2018

Den nye messe R-18 samler robotudviklere, robotproducenter og softwareleverandører med beslutningstagere, iværksættere og ingeniører. Tilmeldingen til R-18 er netop åbent og du og din virksomhed kan gratis deltage i den tre dage lange robotmesse.

Om mindre end en måned åbner vi for første gang dørene til robotmessen R-18 i Odense Congress Center. Det er gratis for besøgende at deltage, og du kan allerede nu tilmelde dig som besøgende her.

Som besøgende på R-18 kan du gratis deltage i både aktiviteter, events og konferencer. Konferenceprogrammet offentliggøres i nærmeste fremtid.

Du kan bl.a. deltage i Dansk Eksportdag 2018, ligesom du kan få gratis eksportrådgivning til din virksomhed. Derudover kan du deltage i den internationale InnoDrone dronekonference.

Som besøgende på R-18 har du også gratis adgang til elektronikmessen E-18, som finder sted samtidig med E-18 i Odense Congress Center. Via registreringen kan du nemt og hurtigt tilmelde dig begge messer.

Besøgsregistreringen er åben fra d. 14. august og frem til messerens afslutning. Du kan tilmelde dig her.

 

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.