Omfangsrigt konferenceprogram

21-08-2018

Den nye robotmesse R-18 har netop offentliggjort et konferenceprogram med flere end 40 indlæg. De besøgende kan se frem til at høre keynote speakers som Lars Tvede fra Nordic Eye Venture Capital, Hanspeter Fässler fra ANYbotics, Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics, Etienne Augé fra Erasmus University og Alf Rehn fra SDU.

Det er et konferenceprogram med internationale sværvægtere, som netop nu offentliggøres fra Danmarks nye robotmesse R-18. Fra d. 11. – 13. september kan de besøgende deltage i flere end 40 indlæg, når R-18 løber af stablen for første gang i Odense Congress Center.

Blandt de prominente speakers er Lars Tvede, kendt som serie-iværksætter af finans- og teknologivirksomheder, og han vil dele sin viden og refleksioner. Lars Tvede afløser som keynote speaker den tidligere Obama-rådgiver Henrik I. Christensen.

– Ny teknologi anvendes i begyndelsen oftest til at forbedre kendt teknologi. Megatrenden omkring robotteknologi handler imidlertid om meget mere end automatisering. Det handler om at se nye forretningsområder og serviceydelser, som man ikke kan forestille sig i dag. Og udgangspunktet er at skabe innovation. Hos den enkelte, i virksomhederne og i samfundet, fortæller Lars Tvede, der også er medstifter og hovedinvestor i Nordic Eye Venture Capital.

Programmet indeholder adskillige spændende keynote speakers som Hanspeter Fässler, medstifter af robotvirksomheden ANYbotics. Også Amit Kumar Pandey fra Softbank Robotics og Etienne Augé, professor på Erasmus University og stifter af ”Community for Histories of the Future” går på scenen. Derudover vil Alf Rehn, professor fra SDU og medlem af Thinkers50 også kunne opleves på R-18.

Ifølge Sabina Kethelz, direktør og grundlægger af C.I.P Consulting Group og partner i Digital Odense Netværk, er det nogle stærke speakers fra robotbranchen, men der er også indlægsholdere fra andre og nye brancher, som kan inspirere de besøgende til, hvordan man ude i virksomhederne kan arbejde med automatisering og digitalisering.

– Det er et virkelig stærkt konferenceprogram, der sætter fokus på de forretningsmuligheder, som digitalisering giver, og de mange nye teknologiske tendenser, vi ser. Programmet indeholder både virksomhedscases og konferenceindlæg, som giver ny viden til de besøgende. Jeg er sikker på, at programmet vil udfordre og inspirere de besøgende og efterfølgende give grobund for diskussioner hjemme i virksomhederne, siger Sabina Kethelz, som har været en aktiv del af planlægningen af konferenceprogrammet.

Tre dage og tre temaer
Konferenceprogrammet er inddelt i tre temaer, Export Summit, ScaleUp samt HR og rekruttering.

På messens første dag er der fokus på forretningsmuligheder for virksomheder, der investerer i ny teknologi og på eksportmuligheder for danske virksomheder. ScaleUp på andendagen sætter fokus på, hvordan man accelererer fra start-up til succesfuld virksomhed. På messens sidste dag vil programmet primært handle om, hvordan man tiltrækker og fastholder kvalificeret arbejdskraft i robotindustrien.

Det er gratis for besøgende at deltage i konferencerne på R-18, blot man registrerer sig.

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.