Odense Robotics offentliggør nyt brand-identitet

11-09-2018

ODENSE, Danmark, 11. september 2018 – I dag offentliggør Odense Robotics et nyt brand-identitet med formålet at nå ud til et endnu større internationalt publikum. Gennem autentiske ’helte’ historier skal Odense Robotics tiltrække flere medarbejdere til robot- og automationsvirksomhederne, som i dag hungrer efter kvalificeret arbejdskraft. 

Under den nye payoff ’Where robot heroes grow’ hylder Odense Robotics de mange medarbejdere i Odenses robot- og automationsklynge som de sande helte af industrien. Gennem autentiske historier om de mange ’helte’, skal den fynske robot klyngeorganisation vise den passion for innovation og entreprenørskab, som hver dag inspirerer klyngens mere end 3200 til at gøre en forskel.

”Bag hver innovation her i Odense Robotics står talentfulde mennesker med en stærk passion for teknologi og forretning. Vores nye fortælling tager et menneskeligt perspektiv på industrien, ved at fokusere på de mange talentfulde individer og teams her i Odenses robot- og automationsmiljø. De udvikler og kommercialiserer nye teknologier, som gør det muligt for mennesker at arbejde bedre og virksomheder at vækste. De er vores sande helte – og nu er tiden inde til at anerkende deres indsats”, siger Mikkel Christoffersen, Business Manager, Odense Robotics.

Tiltrækning af arbejdskraft
I forbindelse med lanceringen af det nye, skærpede brand bliver hjemmesiden rebrandet og der igangsættes en kampagne. Målet er at hjælpe Odenses robot og automationsvirksomheder med deres allerstørste udfordring: at tiltrække medarbejdere. For 80% af virksomheder er manglen på kvalificeret arbejdskraft nemlig den største barriere for vækst.

Den digitale kampagne vil blive sluppet løs under hashtagget #WeAreRobotHeroes og målrettes ingeniører, softwareudviklere, teknikere og andre faggrupper, der efterspørges af klyngens virksomheder. Kampagnen vil fokusere på Danmark og andre europæiske lande med en høj koncentration af de kandidater, der ligger i målgruppen.

”Der har aldrig været et mere spændende tidspunkt at være en del af Odenses robot- og automationsindustri. Det er ikke kun Danmarks center for robot og automation; det er også en af verdens top ti centre. De mange opkøb og investeringer i klyngen for nylige er bevis på Odenses globale position som et førende sted at udvikle og kommercialisere robotter – og et attraktivt sted at gør karriere og accelerere en startup”, siger Christoffersen.

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.