Mød Kawasaki Robotics på R-18

31-08-2018

Kawasaki Robotics Scandinavia er udstiller på R-18. De medbringer et udvalg af deres internationalt anerkendte robotter, og du kan opleve verdens hurtigste industrirobot og en række andre industrirobotter.  

Når robotmessen R-18 afholdes d. 11. til 13. september i Odense Congress Center, er der mulighed for at se industrirobotter i verdensklasse fra Kawasaki Robotics Scandinavia.

Kawasaki Robotics har i år 50-års jubilæum som producent af de verdensberømte industrielle robotter. I Danmark er Kawaski Robotics Scandinavia eneforhandler, og på R-18 udstiller de et bredt udvalg af industrirobotterne.

Her kan man bl.a. opleve robotgigantens nyeste skud på stammen, der kaldes RS007. RS007 blev lanceret ved årsskiftet og er verdens hurtigste 7 kilo industrirobot med verdens mindste controller.

– Vi glæder os til at udstille på R-18. Vi viser vores robotserie frem for danskerne, og vi ser frem til at dele vores begejstring med de besøgende. Vores nye modeller er ekstremt hurtige og smidige, samtidig med at de har en lang rækkevidde, stor styrke, lav vægt og fylder lidt i landskabet, siger Kim Rimer Andersen, product manager for Kawasaki Robotics Scandinavia og fortsætter:

– Vi synes, at det er en spændende udvikling, vi går i møde. I år har Kawasaki Robotics 50-års jubilæum, og vi vil gerne være med til at skabe interesse for robotteknologien fremadrettet, så derfor deltager vi på R-18. Her håber vi at kunne udvide vores netværk og få mange interesserede besøgende forbi vores stand, siger Kim Rimer Andersen.

Kawasaki Robotics Scandinavia stiller op med en imponerende udstilling på deres stand. Udover et væld af forskellige Kawasaki-robotmodeller kan du møde Sanovo Technology Group, som arbejder innovativt med Kawasaki-robotter i deres produktion.

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.