Få gratis eksportrådgivning og smugkig på programmet

16-07-2018

Tirsdag d. 11. september åbnes dørene for første gang til den nye robotmesse, R-18, i Odense Congress Center. Samme dag finder et af de store events i forbindelse med R-18 sted, når The Trade Council i Udenrigsministeriet afholder Dansk Eksportdag 2018.

På alle tre dage, hvor R-18 finder sted, stiller The Trade Council eksportrådgivere til rådighed fra hele verden, såsom Afrika, Indien, Kina, Rusland, Sydamerika og mange flere. Tilmeldingen til den gratis eksportrådgivning er netop åbnet, så det er nemt og hurtigt at tilmelde din virksomhed, hvis du ønsker rådgivning omkring eksport eller markedsmuligheder i de forskellige lande.
Du kan booke et gratis møde med en eksportrådgiver her.

Smugkig på konferenceprogrammet for R-18
Dansk Eksportdag 2018 har i samarbejde med R-18 i år fokus på eksport, internationalisering, robotteknologi og digitalisering, og i forbindelse med registreringen til den gratis eksportrådgivning kan man se en del af konferenceprogrammet for R-18.

I det område, hvor Dansk Eksportdag 2018 afholdes, vil R-18 nemlig  have spændende konferenceindlæg, som bl.a. dykker ned i emner som ”Hvorfor sælge én robot i Danmark, når man kan sælge 30?” af Jimmy Jørgensen, CTO i Nordbo Robotics og ”Kunstig intelligens og Innovation Camp i Indien”, som holdes af Kasper Wodstrup Rost, CEO i Calcabis.

Det resterende konferenceprogram for både R-18 og E-18 vil blive offentliggjort på messernes hjemmesider i august.

Der er gratis adgang til alle konferencer i forbindelse med R-18 og den sideløbende messe E-18, som afholdes d. 11. – 13. september i Odense Congress Center.

Dansk Eksportdag 2018 er ligeledes gratis for besøgende, men kræver tilmelding her.

 

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.