Omtale i Politikens Vækst

29-05-2018

R-18 er netop blevet profileret i Politikens tillæg Vækst. Her fortæller Business Manager i Odense Robotics, Mikkel Christoffersen, hvordan vi med R-18 vil skabe et forum, hvor vi kan stille skarpt på det kæmpe potentiale, som robotteknologien rummer.

Og det giver rigtig god mening, at R-18 finder sted i Odense, som har udviklet sig til at være et af verdens ti epicentre for robotteknologi.

Mikkel Christoffersen har store forventninger til R-18, som han omtaler som en fest, hvor nogle af verdens skarpeste robotudviklere, industrien, robotproducenter og softwareleverandører bringes sammen med beslutningstagere, indkøbere, ingeniører, iværksættere og specialister.

I artiklen bliver robotteknologien også beskrevet som vejen til den næste industrielle revolution. Teknologien har bevæget sig ind på nye markeder, som f.eks. servicefaget, landbruget og byggeriet. Det skaber nye muligheder og nye arbejdspladser.

Læs hele interviewet med Mikkel Christoffersen i Politikens tillæg Vækst.

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.