Dronerne bliver en del af R-18

27-06-2018

Når R-18 slår dørene op i september, er der ikke kun fokus på klassiske robotter og robotbranchen. Du kan også blive klogere på droner og droneindustrien. Det internationale dronetestcenter og industrinetværk, UAS Denmark, afholder en række arrangementer i forbindelse med R-18.

Siden 2013 har UAS Denmark afholdt en årlig international dronemesse, men i år afholdes messen sammen med robotmessen R-18 d. 11. – 13. september i Odense Congress Center. Udover den internationale dronemesse vil UAS Denmark afholde Offshore Matchmaking, hvor der sættes fokus på samarbejdsmuligheder mellem offshore- og dronebranchen.

Hos Odense Congress Center er man glade for det tætte samarbejde med UAS Denmark og de mange nye aktiviteter og arrangementer, som bliver en del af robotmessen.

– UAS Denmark er førende inden for droneindustrien både nationalt og internationalt, så vi er utrolig glade for, at de har valgt at lægge deres mange arrangementer i forbindelse med R-18. Lidt forsimplet sagt er droner jo en slags flyvende robotter, og derfor kan UAS Denmarks store viden være til gavn for robotbranchen, ligesom robotbranchen vil kunne bidrage med noget af den teknologi, der sidder inde i dronerne, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-18.

Og der er meget inspiration at hente for både besøgende og øvrige udstillere fra robotbranchen. Her vil det nationale droneprojekt, Innodrone, afholde en international dronekonferene under R-18, hvor speakers vil give updates fra nye markeder og internationale trends. Dette sker i samarbejde med UAS Denmark:

– Vi har afholdt dronemesse i Danmark en gang om året de sidste fem år, og derfor er vi glade for, at vi kan støtte op med droner som indhold under robotmessen R-18. Samtidig afholder vi en dronedemo-konkurrence ude i HCA Airport, som giver deltagere mulighed for at se dronerne i aktion, udtaler Michael Larsen, kommerciel chef i UAS Denmark.

UAS Denmark vil afholde en demo-dag i HCA Airport d. 14. september, hvor det er muligt at opleve dronerne i deres naturlige habitat. Her vil man kunne møde brugere, producenter og andre, som vil demonstrere og fortælle om deres droner, som en del af BVLOS-konkurrencen.

UAS Denmark er et internationalt dronetestcenter og et nationalt industrinetværk for dronevirksomheder, operatører og interessenter.

Program:
11. september – Offshore Matchmaking
Det fælles initiativ mellem offshoreenergy.dk og UAS Denmark arrangerer matchmaking mellem begge industrier tirsdag den 11. september. Målet for forummet er at bygge bro og styrke samarbejdet mellem begge industrier til gavn for fælles innovation og udvikling.
Så arbejder du i enten offshore- eller dronebranchen og ønsker du at udvide dine forretningsmuligheder i den modsatte branche – ja, så bør du tilmelde dig Offshore-matchmaking på R-18-messen.

12. september – Odense Investor Summit – Robots & Drones meet Capital
12. september arrangerer Odense Seed and Venture for tredje gang – Investor Summit for robot- og dronevirksomheder, der søger kapital. Her kan virksomheder pitche deres forretningskoncept foran 100 stærke investorer på R-18-messen.
Læs hvornår der er pitch training, samt hvordan du tilmelder dig HER

13. september – Innodrone international dronekonference på R-18
Det to-årige innovationsprojekt Innodrone inviterer til deres tredje konference med fokus på “Industrial use of drones”, hvor internationale drone keynote-speakere vil levere inspiration, indsigt om nye markeder og internationale trends fra en global branche. Deltag og bliv klædt på med viden om de nyeste tendenser.

14. september – BVLOS-udfordring og demodag i UAS Denmarks testcenter
UAS Denmark afholder den årlige demo-dag i HCA Airport, hvor der som noget nyt vil være en BVLOS-udfordring. Her kan du glæde dig til at opleve dronerne i deres naturlige habitat, når UAS Denmark inviterer brugere, producenter og andre interesserede til at demonstrere og fortælle om deres droner. Læs mere om arrangementet HER

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.