Bliv en del af R-18

28-05-2018

Når R-18 løber af stablen d. 11. – 13. september 2018, bliver det med et omfattende konferenceprogram, partnerevents og aktiviteter under messen og et stærkt fokus på de forretningsmuligheder, der er for mange industrier ved at arbejde med digitalisering og robotteknologi.

Med R-18 skaber vi en messe, som fokuserer på spændingsfeltet mellem digitalisering, automatisering og robotteknologi til flere og nye brancher.

Tendensen er, at udvikling af robotteknologi i højere grad flyder sammen med udvikling af software, kunstig intelligens og med hele den digitale udvikling. For at kunne få robotterne til at løse mere komplicerede opgaver i fremtiden, er det nødvendigt at udvikle f.eks. mere komplekse gribere, sugekopper og software, som kan styre dem.

Og det er netop dét spændingsfelt og de udviklingsmuligheder, der følger med, som vi sætter fokus på under R-18.

Mød succesfulde virksomheder
– Med R-18 har vi en ambition om at skabe en messe for slutbrugeren af teknologien. I dag er automatisering og digitalisering en stor del af vores arbejdsliv. På R-18 vil vi samle udviklerne af teknologien, og de kan inspirere arbejdspladserne til at udnytte de potentialer, der ligger inden for automatisering og digitalisering. Derudover vil der også være oplæg fra virksomheder, som er lykkedes med at integrere teknologien, siger Søren Therkelsen, projektleder for R-18.

På R-18 vil vi tiltrække en række forskellige brancher, hvor der er et stort forretningsmæssigt potentiale for at bruge nye teknologier. Derudover kommer R-18 til at ligge parallelt med Elektronikmessen, E-18, som også har fokus på de nyeste teknologiske løsninger. Det giver både besøgende og udstillere mulighed for at udnytte de synergier, der er mellem robotbranchen og elektronikbranchen.

– I år er det første gang, at R-18 bliver afholdt, men vi har selvfølgelig en ambition om at gøre det til en tilbagevendende messe. Vi tror på, at vi har noget særligt her i Odense, og vi vil gerne vise den tradition, vi har, hvor aktører og klynger går sammen om at skabe den robotbranche, vi er internationalt anerkendt for, siger Søren Therkelsen.

R-18 har stærke samarbejdspartnere i form af bl.a. Odense Kommune, Odense Robotics, UAS Denmark og Odense Seed and Venture, Odense Investor Summit, RoboCluster og Fynsk Erhverv.

VELKOMMEN TIL
E-18 Danmarks største Elektronikmesse & R-18 Danmarks nye Robotmesse.

Messerne afholdes sideløbende og samtidigt med hver sit fokus og begge med spændende konferenceprogram, workshops og udstilling.

Forhåndstilmeld dig og kom hurtigere ind på messerne her.